Alexandra

Interieurstyling is heel persoonlijk. Het is belangrijk dat je je thuisvoelt en dat de inrichting van je huis aansluit bij je smaak en persoonlijkheid. Ik krijg vaak de vraag van mensen die het lastig vinden om aanpassingen te doen aan hun interieur, of ik ze kan adviseren met de inrichting van bepaalde ruimtes. Dat kan al met kleine wijzigingen, andere indeling van de ruimte, andere kussens op de bank of een ander kleed op de vloer. Nieuwe accessoires kunnen het verschil maken. Ook met een klein budget kun je veel bereiken. Een grotere verandering kan natuurlijk ook, denk bijvoorbeeld aan het schilderen van een muur of kast, andere raambekleding of het leggen van een nieuwe vloer kan je interieur een totaal ander aanzicht geven.

 

Wat kan ik voor je betekenen?

We maken een afspraak bij je thuis. Wat zou je willen veranderen in je interieur? Waar stoor je je aan in huis? Wat mis je? Hoe komt het dat het niet helemaal klopt? Op dit soort vragen vinden we samen antwoorden. Ik maak een analyse en ga aan de slag. Ik maak aan de hand van je wensen een moodboard waarop ik een sfeerbeeld geef van mogelijkheden die bij je huis en wensen passen. En ik adviseer je over meubels, kleuren, verlichting en accessoires. 

 

 

Tevens is het mogelijk dat ik als personal shopper voor je aan de slag ga. Aan de hand van een vastgesteld budget koop ik of wij samen de  producten die overeenkomen met het moodboard voor de inrichting van je huis.

 

Inspiratie nodig? 

Neem een kijkje op mijn Instagramaccount: alexandravrennes

 

Meer weten? 

Bel me vrijblijvend om een afspraak te maken. We bespreken dan samen de mogelijkheden.